Студентка ФБСО нагороджена диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських робіт зі спеціальності “Облік і оподаткування”

Shares

15 квітня 2021 р. на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» у режимі Zoom-конференції відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» у 2020/2021 навчальному році.

На Конкурс надійшло 130 наукових робіт, авторами яких стали 149 студентів. За результатами рецензування конкурсних робіт, рішенням Галузевої конкурсної комісії (протокол № 2 від 25 березня 2021 року) сформований їх рейтинговий список і на підсумкову науково-практичну конференцію були запрошені 45 конкурсантів, які підготували доповіді за результатами досліджень, викладених в конкурсних наукових роботах, та презентації, а також під час захисту відповідали на запитання членів Галузевої конкурсної комісії.

Державний університет «Житомирська політехніка» представляла Єлізавета Александрова, студентка ФБСО спеціальності «Облік і оподаткування» (група ООМ-8) з науковою роботою на тему: «Облікове забезпечення управління венчурним фінансуванням стартап-компаній».

За результатами оцінювання захисту наукових робіт та з урахуванням середнього балу, який виставили рецензенти під час рецензування наукових робіт на першому етапі другого туру Конкурсу, членами Галузевої конкурсної комісії прийнято рішення щодо нагородження нашої студентки дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо Єлізавету та її наукового керівника к.е.н., доц., доцента кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку Ганну Хоменко з перемогою! Бажаємо успіхів та нових наукових досягнень!

Фото у статті використані з сайту організаторів Конкурсу

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */