Сумуємо та співчуваємо…

Shares

Колектив викладачів, співробітників та студентів Державного університету “Житомирська політехніка” з сумом і скорботою сприйняв звістку про те, що 18 квітня 2021 року на 87-у році пішов з життя ветеран університету, викладач і старший лаборант кафедри гуманітарних і соціальних наук Ільченко Микола Сергійович та висловлює глибокі співчуття родині покійного.

Микола Сергійович пройшов важкий, але славний життєвий шлях. Звичайний сільський хлопець з Чернігівщини, закінчив Пермське авіаційно-технічне військове училище. Служив на офіцерських посадах на Північному Кавказі (м. Орджінікідзе), у м. Узині Київської області, у Німецькій Демократичній Республіці. Закінчив військову службу заступником командира військової частини з політичних питань у смт. Озерне Житомирського району у військовому званні майора.

Під час служби на Кавказі заочно закінчив історичний факультет Північноосетинського державного університету. Тому після виходу у відставку був запрошений на посаду викладача і старшого лаборанта кафедри тодішньої Житомирської філії Київського політехнічного інституту. На кафедрі гуманітарних і соціальних наук працював більше 30 років (1982-2014 рр.). Успішно поєднував основну роботу з викладацькою. За час роботи в університеті зарекомендував себе як винятково дисциплінований, компетентний і фаховий працівник. Був надійною опорою кафедри у плані організаційного та методичного забезпечення занять. Микола Сергійович відзначався гідними людськими якостями, заслуживши глибоку повагу колег університету та студентів.

Сумуємо та співпереживаємо разом з родиною та колегами.

Вічна пам’ять!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */