Участь представників Житомирської політехніки у конференції «Вища педагогічна освіта в Україні: історичний вимір та виклики сьогодення»

Shares

18.03.2021 року  відбулося пленарне засідання Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 100-річчю з дня заснування кафедри педагогіки Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. Тема інтернет-конференції була визначена:  «Вища педагогічна освіта в Україні: історичний вимір та виклики сьогодення».

Учасниками пленарного засідання конференції від Державного університету «Житомирська політехніка» були завідувач кафедри менеджменту і підприємництва, д.е.н., проф. Тетяна Остапчук та магістрантка кафедри менеджменту і підприємництва Анжеліка Боровська, які представили на розгляд наукову доповідь на тему: «Напрями організації дистанційного навчання з використанням інноваційних технологій в період пандемії COVID-19». У доповіді було висвітлено впровадження та використання Державним університетом «Житомирська політехніка» електронного ресурсу «Освітній портал» для викладачів і студентів, який забезпечує університету значні конкурентні переваги порівняно з  іншими закладами вищої освіти України у освітньому середовищі.

Колектив кафедри менеджменту і підприємництва висловлює щиру подяку Глухівському національному педагогічному університету імені Олександра Довженка за гостинність, організацію та цікаві доповіді учасників конференції, що посприяли підвищенню педагогічної майстерності викладачів кафедри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */