Нове мережне обладнання для студентів Житомирської політехніки

Shares

Науково-педагогічні працівники кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки та кафедри біомедичної інженерії та телекомунікацій Житомирської політехніки докладають максимальних зусиль для покращення матеріально-технічної бази дисциплін які вони викладають. Викладачі розробляють нові лабораторні установки та стенди, що базуються на сучасному обладнанні та програмному забезпеченні,  які дозволяють опанувати компетентності, необхідні сучасним фахівцям.

Однією із важливих компетентностей, що необхідна професіоналам з комп’ютерної інженерії, телекомунікацій, кібербезпеки, є компетентність пов’язана з побудовою, розгортанням, налаштуванням, експлуатацією, захистом безпровідних мереж різного масштабу.

Цього разу, у тісній співпраці з адміністрацією Житомирської політехніки, було закуплено мережне обладнання для проведення лабораторних робіт у межах освітніх компонент «Бездротові мережі», «Безпека бездротових мереж», «Системи технічного захисту інформації», які передбачені університетськими освітньо-професійними програмами спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія», 125 «Кібербезпека» та 172 «Телекомунікації та радіотехніка». Звичайно, що це обладнання буде застосовуватися не лише на заняттях, – студентські наукові гуртки кафедр «Мережні технології та кібербезпека», «Технології побудови систем охорони периметру» дають змогу всім бажаючим студентам більш глибоко опанувати роботу з ним та провести власні практичні дослідження.

Отже, що ж отримано?

– Безпровідні маршрутизатори MikroTik hAP ac2.

– Безпровідні маршрутизатори MikroTik RB2011UiAS-2HnD-IN.

– Точка доступи RouterBOARD cAP-2nD.

– 4G відеокамера 4G-PRERUNNER-LSOGK.

– IP Wi-Fi відеокамера DH-IPC-HFW1235SP.

Наших студентів очікують як і нові виклики, так і нові можливості.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки,
кафедра біомедичної інженерії та телекомунікацій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */