Участь студентів ФПУП Житомирської політехніки у роботі Дискусійного клубу Регіонального центру БВПД у Житомирській області

Shares

На базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД) у Житомирській області розпочав роботу Дискусійний клуб. Цей проєкт започаткований спільно з факультетом публічного управління та права Державного університету “Житомирська політехніка”.

В онлайн-режимі студентки 2-го курсу ФПУП Яна Решівська та Анна Гаврилюк представили доповіді-презентації на теми: «Вплив римського права на формування цивільного законодавства» та «Захист прав дитини в УРССР 20-30-х роках ХХ століття».

До обговорення долучились адвокати системи безоплатної правової допомоги та членкині Асоціації жінок-юристок України “ЮрФем”.

Дякуємо всім учасникам за цікаву дискусію та змістовний захід. Впевнені у подальшій плідній співпраці між університетом та Регіональним центром БВПД у Житомирській області. Запрошуємо студентів бути активними у даному напрямі роботи! Далі буде…

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */