Стипендіальні програми Уряду Латвії студентам та науковцям у 2021/2022 навчальному році

Shares

У межах підписаної Угоди між Урядом України та Урядом Латвії у сфері освіти, науки, молоді та спорту Державне агентство з питань розвитку освіти Латвійської Республіки пропонує українським студентам, здобувачам та науковцям скористатися стипендійними можливостями для навчання/дослідження в закладах вищої освіти Латвії та участі в літніх школах у  2021/2022 навчальному році.

Дедлайн:  1 квітня 2021 року.

Тривалість програми для студентів – до 10 місяців, для аспірантів – до 11 місяців, для докторантів і викладачів – до 5 місяців.

Фінансове забезпечення –  стипендія, розмір якої залежить від категорії учасника та виду мобільності.

Уся інформація та форми заявок на отримання стипендії 2021/2022 розміщено на сайті латвійського Державного агентства розвитку освіти.

Про стипендії для навчання

Про латвійські стипендії для досліджень

Про стипендії Латвії для літніх шкіл

За наявності додаткових питань та з метою отримання більш детального роз’яснення механізму дії стипендіальних програм прохання звертатися до старшого спеціаліста відділу проєктів міжнародного співробітництва Департаменту менеджменту та зовнішньої співпраці Державного агентства з питань розвитку освіти Латвії – пані Маріки Піри (Marika Pīra), за телефоном: +37167814331, електронна пошта: scholarships@viaa.gov.lv.

Додаткова інформація у листі МОН України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */