Презентація молодіжної програми Житомирської міської ради “Школа місцевого самоврядування” студентському активу Житомирської політехніки

Shares

18 лютого 2021 року у конференц-залі Державного університету “Житомирська політехніка” відбулась зустріч студентства зі стажером Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та програми “Active Citizens “Залучення молоді” Дмитром Ткачуком. Пишаємося, що Дмитро є випускником-магістром з публічного управління та адміністрування  Житомирської політехніки і лауреатом Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України 2020 року.

Дмитро під час зустрічі презентував Житомирську освітню муніципальну молодіжну програму «Школа місцевого самоврядування», тематичний план-графік її проведення та розповів студентам про основні напрями  реалізації власних ідей, як на рівні міста Житомира, так і України .

Житомирська освітня муніципальна молодіжна програма «Школа місцевого самоврядування»  – це постійно діючий освітній курс, спрямований на підвищення рівня обізнаності молоді міста в питаннях місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради. Мета програми – активізація молодіжної ініціативи з наступним залученням молоді міста до практичної політики самоврядування.

У презентації взяли участь  представники органів студентського самоврядування, Профспілки студентів університету та студенти спеціальностей факультету публічного управління та права.

Студенти Житомирської політехніки протягом років існування даної програми є постійними її учасниками, що пояснюється активною громадською позицією молоді університету у житті міста.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до участі у черговій 53-й сесії програми з березня 2021 року. Нагадуємо, що навчання здійснюється на безкоштовній основі. Початок –  16 березня 2021 року о 16:00  у сесійній залі Житомирській міській раді. Заявки приймаються до 15 березня за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */