Ще один промисловий сертифікат CISCO CCNA ROUTING AND SWITCHING у скарбничці Житомирської політехніки

Shares

Центр підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco і кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Житомирської політехніки вітають студента 4-го курсу спеціальності 125 «Кібербезпека» факультету інформаційно-комп’ютерних технологій групи КБ-1  Богдана Лещенка з успішною здачею екзамену та отриманням промислового сертифікату Cisco Certified Network Associate Routing and Switching (CCNA R&S).

Проходження незалежного зовнішнього сертифікаційного екзамену через міжнародний центр сертифікації PearsonVUE показало високий рівень фахової підготовки студента, що забезпечується викладачами кафедри та інструкторами центру. Необхідно відмітити, що екзамен CCNA R&S є англомовним і орієнтований на перевірку не лише теоретичних знань, а й на оцінку практичних навичок. У екзамені наявна значна кількість практичних кейсів, які неможливо вирішити без гарної практичної підготовки.

Успіх Богданові забезпечили постійна плідна співпраця з викладачами-інструкторами кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки на заняттях з комп’ютерних мереж, операційних систем, захисту інформації тощо, грунтовне відпрацювання  практичних навичок на реальному обладнанні Cisco у лабораторіях кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки, опанування матеріалу професійних онлайнових курсів через платформу Netacad.com (безкоштовний доступ до ресурсів якої забезпечується для всіх студентів через університетську академію Cisco).

Підготовку до здачі екзамену CCNA R&S завершують ще студенти Житомирської політехніки, а Богдана чекають наступні виклики – CCNA Security, CCNA CyberSecurity Operations …

Центр підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco,
кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки
Державного університету «Житомирська політехніка»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */