Участь студентів кафедри менеджменту і підприємництва у онлайн-івенті “Career DAY” від фахівців “АрселорМіттал Кривий Ріг”

Shares

29 січня 2021 представники ПАТАрселорМіттал Кривий Ріг” провели онлайн-івент “Career DAY” для здобувачів вищої освіти України. АрселорМіттал Кривий Ріг – лідер серед найбільших підприємств гірничо-металургійного комплексу України, найбільший іноземний інвестор країни.

Студенти Житомирської політехніки мали можливість долучитися до трьох вебінарів:

  • Тайм-менеджмент: з чого почати? (дізналися усі секрети тайм-менеджменту, “фішки” ефективного управління часом та на реальних завданнях зрозуміли як вищезазначене реалізувати у повсякденному житті).
  • Усі способи пошуку роботи: плюси та мінуси (розібрали основні “плюси” та “мінуси” разом зі спеціалістом з підбору та адаптації персоналу).
  • Де шукати можливості у період пандемії? (у сучасному світі розвиток відбувається безперервно, незважаючи на будь-які обставини, тому під час вебінару студентам розповіли про канали, книги та відео, які допоможуть у особистому та професійному розвитку).

В освітньому онлайн-івенті взяли участь здобувачі вищої освіти кафедри менеджменту і підприємництва спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та 073 «Менеджмент», а саме: Вдовиченко Діана-Маргарита (гр. МО-64), Дуліч Єва (гр. МО-64), Завацька Юлія (гр. МО-64), Нагребельна Анастасія (гр. МО-64), Петрук Лєйла (гр. МО-64), Півень Юлія (гр. МО-64), Примак Віолета (гр. МО-64), Сачук Юлія (гр. МО-64), Яворська Тетяна (гр. МО-64), Бєляков Дмитро (гр. МО-62), Воробей Анатолій (гр. МО-62), Каленський Віталій (гр. МО-62), Куліш Наталія (МОМ-20), Міцкевич Оксана (ПВ-6), Затворницький Владислав (ПВ-6), Зайченко Микола (ПВМ-5), Боровська Анжеліка (ЗПВ-20-М) та Фесенко Олексій (МО-65).

За результатами онлайн-івенту Career DAY, студенти отримали нові знання для свого розвитку, які можна застосовувати у повсякденному житті, нові знайомства зі спеціалістами та однодумцями та, звичайно, сертифікати учасників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */