ЗНО-2021 для вступу в магістратуру: основні дати

Shares

Актуальна інформація для випускників-бакалаврів як Житомирської політехніки, так і інших закладів вищої освіти України. Міністерством освіти і науки затверджено календарний план проведення вступних випробувань при вступі в магістратуру у 2021 році.

11 травня – 3 червня – реєстрація вступників для участі у ЗНО для вступу в магістратуру. Традиційно, приймальна комісія Житомирської політехніки буде здійснювати реєстрацію вступників в магістратуру у Центрі інформаційної підтримки абітурієнтів (ЦІПА) університету. Графік роботи ЦІПА буде оголошено напередодні старту реєстрації.

Запрошення-перепустки, в яких буде визначено час та місце проведення тестування, учасники ЗНО отримають до 16 червня.

30 червня – Єдиний вступний іспит з іноземної мови.

2 липня – Єдине фахове вступне випробування з права.

Оголошення офіційних результатів тестування відбудеться не пізніше 13 липня.

Єдиний вступний іспит з іноземної мови до магістратури є обов’язковим для вступу на ВСІ спеціальності Житомирської політехніки.

Нововведенням цієї вступної кампанії є те, що  у поточному році вступники до магістратури зможуть використовувати результати ЄВІ як 2021 року складання, так і 2020. Щодо єдиного фахового вступного випробування, то можна буде використати лише результати  2021 року.

Нагадуємо, що для всіх бажаючих підготовлено онлайн-тренінг щодо особливостей ЄВІ з іноземної мови у 2021 році. Корисна інформація, що підготовлена разом з фахівцями Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти стане корисною вам у підготовці до успішного складання ЄВІ з іноземної мови цього року!

Успіхів!

Додаткова інформація про вступ:

Адреса:  вул. Чуднівська, 103, м. Житомир, Україна, 10005
Кабінет: 100 (відповідальний секретар приймальної комісії)
Телефони: +38 (0412) 24-14-27; +38 (067) 411-32-95
E-mailpr_k@ztu.edu.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */