Чергове поповнення лав викладачів-інструкторів Академії Cisco Житомирської політехніки

Shares

Статус інструктора мережної академії Cisco вимагає постійного навчання та вдосконалення, опанування нових технологій, систем, отримання нових науково-педагогічних компетентностей тощо. Не стоять осторонь від цього процесу викладачі-інструктори Мережної академії Cisco Житомирської політехніки.

Минуло лише три місяці від моменту здачі нашими колегами фінальних іспитів і сьогодні вже маємо нові досягнення – одна наша колежанка отримала статус інструкторки, а двоє наявних інструкторів отримали акредитацію з нових курсів і вже мають можливість їх викладати. Цього разу інструкторське навчання відбувалося як в Україні (на базі Черкаського державного технологічного університету) так і за кордоном (на базі University of Wales Trinity Saint David, UK). Декому з інструкторів на практиці, у спілкуванні з тренером інструкторів, довелося доводити, що його рівень знань англійської мови дійсно відповідає рівню В2.

Наші університетські колеги пройшли вагоме підвищення власної професійної кваліфікації, набули статусу сертифікованих інструкторів та отримали можливість використовувати весь спектр інструментів онлайнового навчального середовища Cisco Netacad для очного, змішаного чи дистанційного викладання курсів, пов’язаних з мережними технологіями. Матеріал курсів вже імплементується у освітній процес при викладанні навчальних дисциплін «Основи інформаційних технологій», «Комп’ютерні мережі», «Захист інформації» тощо.

Найщиріші вітання колегам з досягненнями:

Доцент кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Олена Головня  – інструктор з курсу IT Essentials v7.

Старший викладач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Наталія Щур– інструктор з курсу IT Essentials v7.

Доцент кафедри біомедичної інженерії та телекомунікацій Олександр Дубина – інструктор з курсу CCNAv7: Switching, Routing, and Wireless Essentials.

 

 

 

Керівник Центру підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Державного університету «Житомирська політехніка» 
Андрій Єфіменко, +38(067)-388-76-17 (+Viber, +Telegram), yefimenko.andrii@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */