День безпечного Інтернету 2021 з Житомирською політехнікою

Shares

Викладачі кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Житомирської політехніки разом з колегами з провідних університетів України вже другий рік поспіль залучені до організаційного комітету Всеукраїнської ініціативи від Cisco – Safer Internet Day Challenge 2021, що проводиться до Міжнародного дня Безпечного Інтернету.

Цей захід орієнтований на підвищення рівня обізнаності з питань безпечної роботи в мережі та кібербезпеки в цілому школярів 8-11 класів, студентів коледжів та учнів ЗП (ПТ) О. Традиційно, Житомирська політехніка відповідає за проведення заходу в Житомирській, Хмельницькій та Донецькій областях.

Оргкомітет у період з 1 лютого до 1 березня 2021  пропонує зареєстрованим  учасникам:

  • Визначити рівень безпечності своєї поведінки в цифровому світі за допомогою короткого тесту.
  • Перевірити власні знання основних термінів з Кібербезпеки – показати кращий, ніж Ваші однокласники, час у навчальній грі.
  • Довести свій рівень компетентностей – отримати цифровий бейдж за курсом програми Мережних академій Cisco “Вступ до Кібербезпеки”.

Участь в ініціативі безкоштовна і доступна як для груп учнів чи студентів під керівництвом вчителя чи викладача, так і для індивідуальних учасників.

Деталі SID Challenge 2021 та реєстрація учасників на сайті:

https://sid-challenge-2021.ztu.edu.ua/

 

Керівник Центру підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Державного університету «Житомирська політехніка»
Андрій Єфіменко: +38(067)-388-76-17 (+Viber, +Telegram), yefimenko.andrii@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */