ENGLISH DAY AT ZHYTOMYR POLYTECHNIC 2021

Shares

30 січня 2021 року Державний університет «Житомирська політехніка» гостинно зустрічав у своїх стінах старшокласників м. Житомира та області під час роботи Зимового табору англійської мови “English Day at Zhytomyr Polytechnic”.

Кафедра теоретичної та прикладної лінгвістики факультету публічного управління та права традиційно збирає юних шанувальників англійської мови з метою популяризації її вивчення  та сприяння молоді в прийнятті важливих рішень у виборі майбутньої професії. Для участі у зимовому таборі університету зареєструвалися майже 150 учасників, а безпосередню участь взяли 62 поціновувача англійської мови!

З учасниками табору працювали найкращі фахівці кафедри в галузі іноземної філології. Під час зустрічі гості дізналися про можливість вивчення іноземної мови як фаху у Житомирській політехніці та познайомилися з особливостями роботи перекладача. Секретами ділилася к.ф.н., доцент кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики, перекладач-практик Євгенія Канчура.

Під час роботи мовних майстерень старшокласники активізували свої навички іншомовного спілкування, познайомилися з іноземними студентами Житомирської політехніки та особливостями культури країн їхнього походження та розширили коло своїх знайомств. Увесь час команди учасників супроводжували наші волонтери – студенти-філологи.

На завершення Дня англійської мови, учасники взяли участь у фотоквесті університетом та мали змогу зафільмувати найяскравіші моменти свого перебування в Житомирській політехніці. Познайомтеся з фото-моментами наших учасників і ви!

Дякуємо всім гостям університету за участь у English Day at Zhytomyr Polytechnic! Впевнені ще обов’язково зустрінемося у Житомирській політехніці! До нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */