Випуск магістрів 2020 року відбувся у Житомирській політехніці

Shares

30 грудня 2020 року Державний університет “Житомирська політехніка” гостинно відкрив свої двері для випускників. Одразу зазначимо, що процедура вручення дипломів по максимуму була поєднана з карантинними заходами, щоб з однієї сторони – випускники університету отримали такий бажаний диплом, а з іншої сторони –  було дотримання заходів безпеки.

Цього року освітній ступінь “магістр” здобули 772 випускник за спеціальностями п’ятьох факультетів Житомирської політехніки, з них за денною формою навчання – 318 осіб, заочною – 454 особи. Відзначимо, що серед випускників-заочників дипломи магістрів за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування” отримали 193 державних службовців, а за спеціальністю “Менеджмент” – 14 лікарів.

Шановні випускники! Ваша Альма-матер вітає вас з урочистим днем випуску! Кожен з вас отримав не тільки такий бажаний диплом, ви здобули фахові знання, навички, вміння, знайшли справжніх друзів або кохання, створили сім’ї! Проте сьогодні  ми не хочемо говорити вам “До побачення!”, ми скажемо “До зустрічі!”, адже впевнені, що багато з вас повернеться в університет: чи здобувати освіту за іншою спеціальністю або ж приведе на навчання своїх дітей, друзів, родичів!

Державний університет “Житомирська політехніка” вітає всіх випускників зі святом Випуску! Впевненості у завтрашньому дні, оптимізму та постійного розвитку! Здоров’я на довгі роки, щастя на кожному кроці та усіляких гараздів!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */