Святкове вітання ректора Житомирської політехніки Віктора Євдокимова

Shares

Шановні колеги, партнери, друзі та здобувачі освіти!

Традиційно, в кінці року ми підводимо підсумки, співставляємо наші очікування та отримані результати, радіємо та критикуємо свої власні зусилля як у роботі, так і побуті.

2020 рік показує нам, що на перший план виходять людські відносини, здоров’я, родинне тепло, розуміння друзів та мир й добробут у країні. Здається все так просто, але й одночасно так складно досяжне.

Цей рік дав можливість нам не по новому, по іншому організувати “життя” університету, проти ми гідно пройшли випробуванням в умовах дистанційного освітнього процесу та переходу у дистанційну форму побудови співпраці у всіх бізнес-процесах.

Дякую колективу за роботу! Дякую здобувачам освіти за розуміння та активне включення в нові навчальні умови! Дякую партнерам Житомирської політехніки за те, що були разом з нами та повною мірою розділили нові виклики!

Університет – велика родина, яка постійно вібрує, розвивається! Університет – команда однодумців, що справляється з усіма завданнями, які постають перед ним! Університет – справжній дім для тих, хто обрав його своїм місцем роботи або навчання!

Складно прогнозувати, що принесе в наше життя 2021 рік та чого нам очікувати. Впевнений, що у прийдешньому році робота колективу буде продуктивною, навчання здобувачів освіти – ефективним, а співпраця з колегами та партнерами – успішною!

Здоров’я на довгі роки всім нам, добробуту та миру нашій країні!

До зустрічі у Новому 2021 році в Житомирській політехніці!

Державний університет “Житомирська політехніка” – шануємо історію, створюємо сьогодення та з впевненістю крокуємо у майбутнє!

З повагою та любов’ю до ВАС, ректор Державного університету “Житомирська політехніка” Віктор Євдокимов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */