Студенти ГЕФ завітали в гості до діток КНЗ «Потіївська спеціалізована школа-інтернат»

Shares

Напередодні Дня святого Миколая, студенти гірничо-екологічного  факультету Державного університету «Житомирська політехніка» відвідали з подарунками вихованців КНЗ «Потіївська спеціалізована школа-інтернат». Для нашого студентського Святого Миколая діти підготували безліч творчих номерів і навіть влаштували драйвовий танцювальний флешмоб разом із святковими героями.

Наприкінці свята дітки отримали безліч подарунків, а наші студенти – безмежне задоволення від можливості подарувати дітям свято!

Висловлюємо вдячність студентам ГЕФ Семенчуку Юрію, Скрицькій Тетяні, Кравець Марії та Кастроміну Дмитрію за допомогу в організації новорічного привітання!

ДЯКУЄМО всім нашим студентам, викладачам, співробітникам та випускникам Житомирської політехніки, всім, хто долучився до  благодійного збору коштів у цьому році!

Щиро вдячні керівництву Житомирських ласощів за підтримку нашої ініціативи та чудові новорічні подарунки й сюрпризи. Дякуємо ректору університету Віктору Євдокимову за підтримку благодійної акції та допомогу в траспортні.

Всі ми РАЗОМ робимо наш світ добрішим та щасливішим!

Зі СВЯТОМ!

ВАШ гірничо-екологічний факультет!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */