Конкурс рекламних проєктів прикладних лінгвістів Житомирської політехніки

Shares

У рамках курсу “Практика основної іноземної мови”, прикладні лінгвісти 1 року навчання факультету публічного управління та права Житомирської політехніки влаштували конкурс рекламних проєктів кафе й ресторанів, як реальних так і вигаданих.

Завдання конкурсу полягало у створенні найпривабливішого рекламного проєкту, якій містив би всю необхідну інформацію про заклад. Використовуючи стандарти Trip Advisor та Lonely Planet, автори проєктів дали волю фантазії. На конкурс було подано 12 групових та індивідуальних робіт різної форми: моделі вебсайтів, Power Point презентації, відеоролики, буклети та брошури.

Всі проєкти подавалися анонімно з метою об’єктивної оцінки. Кожен з  проєктів заслуговував на високу оцінку не лише через креативність оформлення, але й через оригінальну концепцію закладу та відповідну текстуальну насиченість. Як зазначали самі учасники конкурсу (вони ж – студентське журі), важко було вибрати найкращий, одразу захотілося відвідати вигадані заклади у реальному житті.

Ось декілька відгуків від нашого студентського журі (переклад з англійської мови):

*  “Коли я побачила, що це суші-бар, подумала про плагіат. Але, відвідавши справжній сайт [назва закладу], зрозуміла, що сайт з нашого конкурсу набагато кращий та розкішніший за той, що є в мережі. Я б порадила менеджерам [назва закладу] зв’язатися з моїми одногрупниками, скористатися їх ідеєю та заплатити за неї”.
*  “Мені справді сподобався сайт і презентація. Я фанат цього стилю, тож, отримав насолоду від цього проєкту. Прекрасні відгуки… В тексті заховано багато “пасхальних яєць”, які містять посилання на оригінальні твори, тема яких обрана основою для презентації ресторану. Дещо гірша якість перших двох слайдів – то дрібниці”.
*  “Найбільше мені сподобався елегантний мінімалізм в дизайні цього сайту: тут є все, і водночас дуже легко знайти необхідну інформацію. Вдало використані написи японською”.

Переміг у конкурсі проєкт студента групи ПЛ-3 Романа Гойдри. З його проєктом-сайтом можна ознайомитись за посиланням. Пропонуємо ще декілька фото фрагментів наших проєктів нижче.

Дякуємо всім, хто долучився до конкурсу та урізноманітнив практичну складову дисципліни!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */