Студентський проєкт “Зелений театр” облаштували на території Гідропарку

Shares

На території Гідропарку міста Житомира днями закінчили облаштування студентського проєкту в рамках “Майстерня міста Житомира 2020” – “Зелений театр”. Його презентація відбулась ще у вересні місяці. Проєктом студентів Житомирської політехніки “Зелений театр” офіційно відкрили “Майстерня міста Житомира 2020”.

Нагадаємо, що автори проекту – студенти Житомирської політехніки Верстова Віта, Савенець Віталій, Венгловський Ярослав та Рутецький Володимир. Координатор проекту від університету – доцент кафедри екології Давидова Ірина.

Майданчик у Гідропарку облаштували в етностилі з дерев’яних вуличних меблів. Його територія поділена на кілька зон: є сцена та лавки для глядачів, простір для відпочинк, облаштований гойдалкою, альтанкою та столиками і стільцями виготовленими з стовбурів дерев, розчищений вільний простір для активних занять.

Мета проекту: забезпечити молоде покоління місцем і засобами для активного відпочинку та ефективного і цікавого проведення вільного часу. Реалізація проекту дозволить підвищити рівень зацікавленості молодого населення у власному розвитку, пропагування екологічно спрямованих ідей, підвищення рівня самосвідомості серед молоді.

Ціль проекту: розвиток і підтримка активної творчої молоді, що не боїться і вміє себе проявити. Зниження рівня вживання алкоголю і цигарок серед молоді, пропаганда здорового способу життя та збереження природи.

Даний простір є відкритим для усіх категорій населення. Також передбачена можливість залучення до активного життя і осіб із обмеженими можливостями. Даний проект буде корисним для усіх категорій населення. Максимально можлива кількість людей, що можуть знаходитися на цій території одночасно – близько 50 людей.

Планується. що буде розроблений календар, у якому бажаючі зможуть фіксувати свої заходи на даному майданчику.

За інформацією Укрінформ, вартість проєкту становить понад 39,5 тис. грн і його було профінансували в рамках фестивалю «Майстерня міста Житомир 2020», організаторами якого є Агенція розвитку міста та німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» у рамках проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ».

Висловлюємо вдячність організаторам фестивалю «Майстерня міста Житомир 2020» за підтримку студентських ініціатив!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */