Проєкт Еразмус+/SmaLog: навчання студентів Житомирської політехніки в Італії

Shares

Впродовж останніх чотирьох років у Житомирській політехніці триває реалізація проєкту Європейської Комісії за програмою Еразмус+ – SmaLog «Магістерська програма зі смарт-транспорту і логістики для міста».

Мета проєкту: розробка та впровадження відповідної магістерської програми в рамках спеціальності «Транспортні технології», а також теоретичних засад аспірантської – PhD програми, що включає видання методичних матеріалів, облаштування спеціалізованої навчально-лабораторної аудиторії, організацію стажування студентів/аспірантів і викладачів.

В рамках компоненту мобільності, що передбачений проєктом SmaLog, чергових шестеро студентів Житомирської політехніки, здобувачів освітнього ступеня «магістр», було відправлено на навчання до Університеті «Ла Сапієнца» м. Рим, Італія.

Термін навчання 3 місяці – впродовж жовтня-грудня 2020 р. Навчальний процес організовано за змішаною формою, поєднуючи дистанційне та стаціонарне навчання.

Наразі в італійському університеті навчаються та працюють над дипломними роботами/проєктами студенти факультету бізнесу та сфери обслуговування, а саме:

  • Ткачук Марія;
  • Очередько Вікторія;
  • Бужимський Віктор;
  • Бондаренко Катерина;
  • Прищепа Олена;
  • Старцева Дарія.

Навчання та дипломне проєктування студентів підходить до свого завершення і ми з нетерпінням чекаємо їхнього повернення для обміну враженнями, обговорення результатів навчальної діяльності, здобутого досвіду за час участі у проєкті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */