Доцент Житомирської політехніки Оксана Черниш – учасниця Міжнародного проєкту “Open Networked Learning (ONL202)”

Shares

Викладачі Житомирської політехніки постійно підвищують професійну компетентність, що є запорукою успішної підготовки майбутнього фахівця  та його подальшої затребуваності на ринку праці. Відтак доцент кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Черниш Оксана долучилася до Міжнародного проєкту “Open Networked Learning (ONL202)”, що тривав з 14 вересня по 6 грудня 2020 року.

Проєкт “Open Networked Learning (ONL202)” присвячено консолідації зусиль у покращенні методики викладання, підвищенні цифрової грамотності викладача, а також цифровізації та інтерактивізації лекційних та практичних курсів.

Географія проєкту масштабна – Швеція, Швейцарія, Німеччина, Франція, Італія, Великобританія, США, КНР та багато інших країн. Україна у проєкті представлена вперше.

Упродовж 3 місяців понад 150 освітян з усього світу обговорювали важливі питання трансформації освіти, що стало унікальною нагодою перейняти досвід провідних науковців та спеціалістів у галузі.

Зокрема, Оксана Черниш провела низку занять (80 годин) для учасників проєкту з тем “Learning in Communities” та “Design for Online and Blended Learning”.

За результатами участі у проекті планується проведення низки тренінгів для освітян для покращення цифрової грамотності викладача.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */