Презентація бізнес-планів слухачами проєкту “Норвегія-Україна” у Житомирській політехніці

Shares

15 грудня 2020 року в Житомирській політехніці відбулася презентація бізнес-планів учасниками проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS).

Серед проєктів слухачів представлені цікаві бізнес-ідеї у сфері вирощування спаржевої квасолі та грибів; створення екоферм з вирощування овець та бджіл; масштабування юридичного бізнесу, який спеціалізується на наданні послуг для колишніх військових; лего-кімнати та дитяче кафе; бізнес з пошиття та ремонту одягу; страусина ферма на Рівненщині; заклад швидкого харчування та пивбар; а також вражаючі проєкти з соціальною складовою, зокрема, виробництво еко-чіпсів з фруктів, ягід та овочів; керамічна майстерня з проведенням безкоштовних майстер-класів учасникам АТО/ООС та членам їх родин; розширення можливостей водного туризм у Національному природному парку «Дністровський каньйон», який вже надає безкоштовні послуги побратимам та посестрам.

Після захисту випускних робіт слухачів проєкту, процес створення бізнесу не закінчується, а лише починається. Разом із викладачами, адміністрацією Житомирської політехніки та зацікавленими особами Житомирщини випускниками проєкту готуватимуться пакети документів для участі у конкурсах, грантових програмах, що надасть додаткові фінансові можливості для старту цікавих проектів.

18 грудня 2020 року о 14.00 у актовій залі Державного університету «Житомирська політехніка» відбудеться з дотриманням карантинних умов урочисте вручення військовослужбовцям запасу, учасникам АТО та членам їх сімей свідоцтв та сертифікатів (дипломів) про закінчення курсу «Організація власного бізнесу» в межах проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */