Онлайн-зустріч студентів-менеджерів із провідним інженером підприємства з виробництва сталі ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Shares

Навчання за спеціальністю «Менеджмент» –  престижне і перспективне. Сьогодні неможливо уявити будь-який вид економічної діяльності без менеджера. Кваліфіковані професіонали, з такою спеціальністю затребувані  підприємствами будь-яких форм власності і господарювання. Відповідно перед студентами старших курсів та випускниками постає головне питання «Як обрати вірний шлях в своєму професійному житті та знайти роботу по душі?».

Під час  онлайн-зустрічі студенти групи МО-62 разом із куратором Бірюченко Світланою обговорили питання успішного працевлаштування, визначили основні кроки на шляху до отримання гідної роботи. Також студенти отримали корисні поради щодо складання резюме, поведінки на співбесіді тощо.

Розмови не залишились суто теоретичні. Вимоги до спеціалістів економічного профілю з практичного досвіду представив запрошений гість, провідний інженер підприємства з виробництва сталі ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Павло Бєляков, який поділився власним досвідом та особливостями побудови трудового шляху.

Павло Анатолійович з 2011 року займається управлінням проєктами на даному підприємстві з повним металургійним циклом, що включає коксохімічне виробництво, гірничодобувне виробництво (відкриті розробки та підземне видобування руди) і металургійне виробництво, у складі якого діють аглодоменний, сталеплавильний та прокатний департаменти.

Презентувавши аудиторії відеоролик про АрселорМіттал, Павло Бєляков розповів про особливості економічної роботи на виробничих підприємствах та продемонстрував процес розробки та впровадження різнопланових проєктів. Студенти-менеджери активно задавали запитання, а Павло Анатолійович надавав ґрунтовні та професійні відповіді.

Колектив кафедри менеджменту і підприємництва щиро дякує Бєлякову Павлу Анатолійовичу за співпрацю та обмін досвідом зі студентами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */