Благодійна акція “Подаруй дитині свято” від Житомирської політехніки

Shares

Напередодні новорічний свят студенти та викладачі Житомирської політехніки за гарною багаторічною традицією вітають діток, які найбільше потребують нашої уваги та допомоги! Не виняток і 2020 рік!

МИ збираємо різні можливості та ресурси для того, щоб також долучитися до створення святкового настрою у діток. Карантинні обмеження вносять свої корективи у традиційні новорічні зустрічі з дітьми, проте все-одно всі факультетські підшефні дитячі будинки та установи отримають подарунки напередодні свят!

Факультети Житомирської політехніки проводять збір благодійної допомоги для підшефних дитячих будинків!

ГІРНИЧО-ЕКОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Протягом багатьох років представники гірничо-екологічного факультету вітають вихованців Потіївської ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів. Ось так, наприклад, факультет вітав своїх підопічних минулого року: Миколайчики гірничо-екологічного факультету завітали з подарунками до вихованців КНЗ «Потіївська спеціалізована школа-інтернат»

ГЕФ оголошує збір коштів на придбання новорічних подарунків для діток будинку-інтернату у Потіївці! Кошти або інші види благодійної допомоги можна передавати у деканат ГЕФ (ауд.313) або звертайтеся особисто до заступника декана ГЕФ Анни Кирейцевої.

Представники ФБСО традиційно планують вітати діток, що знаходяться у КУ “Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей “Сонячний дім”.  Зазвичай, студенти дарують смаколики, іграшки, канцтовари тощо. Кошти або інші види благодійної допомоги можна передавати у деканат ФБСО (ауд. 330а) або звертайтеся особисто до заступника декана ФБСО Тетяни Назаренко.

Вітання діток минулого року відбувалося наступним чином Благодійна акція “Подаруй дитині свято”

Колектив та студенти ФКІТМР традиційно новорічними подарунками  вітають вихованців Кмитівської школи-інтернату. Благодійна акція по збору коштів триває вже протягом місяця. Долучайтеся і ВИ! Привітання вихованців Кмитівської школи-інтернату з новорічними та різдвяними святами у 2019 році.

Кошти або інші види благодійної допомоги можна передавати у деканат ФКІТМР (ауд. 329) або звертайтеся особисто до декана ФКІТМР Олексія Громового.

ФАКУЛЬТЕТ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Викладачі, студенти та співробітники ФІКТу протягом багатьох років опікуються підшефним дитячим будинком у с. Гришківці Бердичівського району.  Цього року благодійна акція по збору коштів триває!  Привітання діток минулого року за посиланням:

Кошти або інші види благодійної допомоги можна передавати у деканат ФІКТ (ауд. 332) або звертайтеся особисто до заступника декана ФІКТ Тамари Локтікової.

ФАКУЛЬТЕТ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА ПРАВА

Любов, увагу та подарунки для особливих дітей студенти та викладачі Житомирської політехніки протягом багатьох років дарують й вихованцям Тетерівського дитячого будинку-інтернату.

Очі дітей, які тебе завжди чекають та не хочуть відпускати. І кожного разу при зустрічі з вихованцями в селі Тетерівка, у відвідувачів складається таке враження, що саме ці подарунки є найкращими та вітальні слова найважливішими. Вітання для вихованців Тетерівського дитячого будинку-інтернату 2019.

Цього року кошти або інші види благодійної допомоги для дітей цього дитячого будинку можна передавати у деканат ФПУП (ауд. 303) або звертайтеся особисто до заступника декана ФПУП Тетяни Барановської.

 

Бажаєте допомогти? 

Маєте можливість подарувати дітям радість?

Станьте чарівниками для дітей, які того потребують!

Студент? Викладач? Співробітник? Випускник? Друг університету?

Допоможіть нашим факультетам створити свято!

Від серця до серця!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */