Миколайчики гірничо-екологічного факультету завітали з подарунками до вихованців КНЗ «Потіївська спеціалізована школа-інтернат»

Shares

Вітаємо зі світлим Днем Cвятого Миколая, бажаємо Вам і Вашим родинам знайти в його особі надійного заступника і помічника, нехай він оберігає Вас від бід та напастей, будьте завжди здорові, успішні й щасливі!

Напередодні цього чудового свята студенти ГЕФ Державного університету «Житомирська політехніка» відвідали з новорічною виставою «Червона Шапочка» та подарунками вихованців КНЗ «Потіївська спеціалізована школа-інтернат».

Студенти отримали задоволення від посмішок, гарного настрою та позитиву діточок!

Для нашого студентського Святого Миколая діти підготували безліч творчих номерів і навіть влаштували драйвовий танцювальний флеш-моб разом зі святковими героями! Наприкінці свята дітки отримали солодкі подарунки, а дехто – новенькі чобітки (не всім підійшли розміри)!

Щиро вдячні всім нашим студентам, викладачам та співробітникам Житомирської політехніки, хто долучився до нашого святкового Ярмарку солодощів, який ми провели напередодні поїздки з метою збору коштів!

Висловлюємо велику подяку студентам ГЕФ: Вигівському Дмитру, Гаврилюк Руслані, Кемській Софії, Романюку Віктору, Костроміну Дмитру, Медвєдівій Вікторіі, Шевчуку Максиму за чудово відіграну виставу!

Щиро вдячні ректору університету Віктору Євдокимову за можливість відвідувати діточок та дарувати їм радість, керівництву кондитерськоі фабрики «Житомирські ласощі» за підтримку, за чудові новорічні подарунки та сюрпризи!

А також, окрему подяку хочеться висловити благодійникам, що подарували діткам якісне зимове взуття!

Всі ми РАЗОМ робимо наш світ добрішим та щасливішим!

Зі СВЯТОМ!

ВАШ, гірничо-екологічний факультет!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */