День Збройних Сил України: онлайн-зустріч зі студентами, учасниками бойових дій

Shares

День Збройних Сил України – державне свято, що  уособлює мужність, хоробрість оборонців та визволителів нашої рідної землі!

Збройні Сили України – це військове формування, на яке відповідно до Конституції України покладаються оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Збройні Сили України забезпечують стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного простору держави та підводного простору у межах територіального моря України у випадках, визначених законодавством, беруть участь у заходах, спрямованих на боротьбу з тероризмом.

Для студентів 4 курсу гірничо-екологічного факультету Житомирської політехніки спеціальностей 101″Екологія” та 183 “Технології захисту навколишнього середовища”, 6 грудня –  це особливий за своїм наповненням день. У групі ТЗНС-37 здобувають освіту п’ять Захисників Батьківщини: Тимофеєв Михайло Олексійович, Герасимчук Сергій Олександрович, Сподин Сергій Олександрович, Донченко Ігор Миколайович та Ушаков Андрій Олексійович.

Напередодні Дня Збройних сил України, студенти 4 курсу разом із куратором Корбут Марією Броніславівною провели онлайн-зустріч, під час якої захисники України розказали про свої нелегкі та тривожні роки перебування у зоні АТО своїм одногрупникам. Студенти дізналися про життєвий досвід та шлях їх одногрупників-військових у зоні АТО,  а також висловили привітання й щирі слова вдячності справжнім Захисникам Батьківщини!

Від імені студентсва та колективу Державного університету “Житомирська політехніка” щиро вітаємо всіх військовослужбовців України, хто захищав або ж продовжує захищати  Незалежність нашої держави та проходить військову службу у Збройних силах України! Дякуємо за можливість навчатися та жити у Незалежній Україні! Вшановуємо у цей день пам’ять військовослужбовців, які віддали життя за нашу Україну… Вічна вам Пам’ять та Слава!

Слава Україні!

Героям Слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */