Житомирська політехніка підтвердила відповідність вимогам національних і міжнародних стандартів якості ISO

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» – перший серед ЗВО Житомирщини, що здійснює діяльність згідно з вимогами національних і міжнародних стандартів якості ISO.

Запроваджена в університеті культура якості забезпечує постійне покращення результативності та ефективності всіх видів діяльності і процесів, про що свідчить місце університету у всеукраїнських і міжнародних рейтингах ЗВО.

Відповідно до Ліцензійної угоди університет щороку успішно підтверджує діючий сертифікат на систему управління якістю стосовно надання послуг у сфері вищої освіти університетського рівня згідно з вимогами ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги».

05 листопада 2020 року Житомирська політехніка отримала новий сертифікат на систему управління якістю. Урочисте вручення сертифікату відбулося 18 листопада 2020 року в конференц-залі університету за участю генерального директора Державного підприємства «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Данчук Людмили Петрівни, ректора університету Євдокимова Віктора Валерійовича, проректорів.

Пишаємося нашими здобутками і вітаємо Житомирську політехніку з черговим досягненням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */