Онлайн-тренінг “Організація власного бізнесу” за участі фахівців Київської митниці Держмитслужби

Shares

11 листопада 2020 року слухачі проекту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (UKR – 20/002 (NUPASS), що з вересня 2020 р. реалізується на базі Державного університету «Житомирська політехніка» спільно з ГС «Дім ветерана» на підставі угоди з Міжнародним благодійним фондом «Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації», за сприяння Катерини Романчук, професора кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин, та Ірини Жиглей, професора кафедри інформаційних систем в управлінні і обліку, мали можливість взяти участь у тренінгу, що був проведений онлайн фахівцями Київської митниці Держмитслужби.

Зокрема, спікерами виступили в.о. начальника Київської митниці Держмитслужби Іраклій Катамадзе, керівник управління забезпечення митного контролю та митного оформлення Анатолій Семиволос та його заступник Сергій Шуть.

Тренінг відбувався в форматі живого діалогу, слухачі мали можливість отримати відповідь на всі питання, що їх цікавлять, що належать до компетенції митних органів.

Більш детальну інформацію можна отримати: https://www.facebook.com/2437857412941706/posts/3642394169154685/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */