Запрошуємо взяти участь у Міжнародній науковій конференції “Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу”

Shares

Шановні колеги, запрошуємо вас, ваших студентів, магістрантів, аспірантів та молодих учених взяти участь у МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “СУЧАСНІ ВИКЛИКИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ”, яка відбудеться 5-6 листопада 2020 року.

Проведення конференції має за мету визначення основних тенденцій сталого розвитку бізнесу та формування підприємницьких бізнес-моделей за цими напрямами в процесі формування управлінських рішень; встановлення можливостей формування облікової системи за напрямами надання інформації про економічну, екологічну та соціальну складові діяльності підприємства; визначення тенденцій розвитку фінансової системи та окремих її ланок (фінансів суб’єктів господарювання, страхування, фінансового ринку, державних фінансів) та окреслення перспектив їх функціонування в умовах сталого розвитку; окреслення проблем та моделей розвитку міжнародних економічних відносин на засадах сталого розвитку країн та регіонів.

Участь у конференції БЕЗКОШТОВНА!

Просимо надіслати наукові праці до 01.11.2020 року.

Інформаційне повідомлення додається!

Інформаційний лист 2020

3 коментарі до “Запрошуємо взяти участь у Міжнародній науковій конференції “Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу””

  1. А коли на сайті буде розміщено збірник цієї конференції? Вже дуже багато часу пройшло з листопада місяця. Нам потрібно для звітів.

    1. Задайте це питання на е-мейл адресу (скоріш за все є в інформ. листі до конференції) організатора конференції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */