Представники Житомирської політехніки взяли участь у засіданні підкомітету 12 «Калібрування» Технічного комітету з акредитації

Shares

15 жовтня 2020 р. представники кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки Державного університету «Житомирська політехніка» (зав. кафедри, д.т.н., проф. Подчашинський Ю.О., ст. викладач Омельчук І.А.) взяли участь у засіданні Підкомітету 12 «Калібрування» Технічного комітету з акредитації Національного агентства з акредитації України. Засідання проходило у форматі  ZOOM-конференції. На порядку денному було обговорення проектів документів щодо методик калібрування засобів вимірювальної техніки, валідації методу калібрування, контролю якості результатів калібрування. За результатами засідання Підкомітету було прийнято протокольне рішення щодо вказаних документів.

Участь у засіданні дозволила представникам кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки долучитися до роботи над нормативними документами в галузі метрології, налагодити співпрацю з стейкхолдерами спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», отримати знання та досвід з вирішення сучасних проблем метрології. Цей досвід буде корисним для підготовки бакалаврів та магістрів зі спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» у Державному університеті «Житомирська політехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */