Поповнення лав викладачів-інструкторів Академії Cisco Житомирської політехніки

Shares

Одним з важливих аспектів діяльності Центру підготовки інструкторів та підтримки академій Cisco Державного університету «Житомирська політехніка» є залучення нових викладачів до лав інструкторів університетської академії Cisco. Не менш важливими моментом є підвищення професійного рівня наявних інструкторів, збільшення кількості залучених студентів та кількості впроваджених нових курсів.

Отримання статусу інструктора Сisco не є простою формальною процедурою. Це досить складний і тривалий процес, який претендентам необхідно пройти повністю. Він включає опрацювання значного об’єму теоретичного матеріалу, виконання практичних завдань на мережному обладнанні, роботу зі спеціалізованим програмним пакетом Cisco Packet Tracer, проходження кількох видів поточного та підсумкового оцінювання. І лише після успішної здачі фінального сертифікаційного екзамену надається статус інструктора.

У червні 2020 року чотирьом викладачам нашого університету, у рамках гранту від Cisco, була надана можливість безкоштовного вивчення курсів CCNAv7: Introduction to Networks та CCNAv7: Switching, Routing, and Wireless Essentials. Наші колеги з факультету інформаційно-комп’ютерних технологій та факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки почали чотиримісячний навчальний марафон, який у вересні-жовтні завершився успішною їх акредитацією як інструкторів з відповідних курсів.

Представники Житомирської політехніки пройшли значне підвищення власної професійної кваліфікації, набули статусу сертифікованих інструкторів та отримали можливість використовувати весь спектр інструментів онлайнового навчального середовища Cisco Netacad для очного, змішаного чи дистанційного викладання курсів, пов’язаних з мережними технологіями. Матеріал курсів вже імплементується у освітній процес при викладанні навчальних дисциплін «Комп’ютерні мережі», «Основи мережних інформаційних технологій», «Розподілені мережні системи автоматизованого управління промисловими об’єктами та механізмами», «Захист інформації» тощо.

Вітаємо наших колег з досягненнями:

Доцент кафедри біомедичнної інженерії та телекомунікацій Олександр Дубина – інструктор з курсу CCNAv7: Introduction to Networks.

OleksandrDubyna-CCNAv7-ITN-2020

Доцент кафедри автоматизації та комп’ютерної інтегрованих технологій Олександр Добржанський – інструктор з курсу CCNAv7: Introduction to Networks.

OleksandrDobrzhanskyi-CCNAv7-ITN-2020

Старший викладач кафедри автоматизації та комп’ютерної інтегрованих технологій Мартін Богдановський – інструктор з курсу CCNAv7: Introduction to Networks.

MartinBogdanovskyi-CCNAv7-ITN-2020

Доцент кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Олена Головня  – інструктор з курсу CCNAv7: Switching, Routing, and Wireless Essentials.

OlenaHolovnia-CCNAv7-SRWE-2020

Керівник Центру підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Державного університету «Житомирська політехніка»
Андрій Єфіменко, +38(067)-388-76-17 (+Viber, +Telegram), yefimenko.andrii@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */