Виступ професора Житомирської політехніки Умезаво Ханако на щорічній Міжнародній конференції ACUNS-2020 у Лондоні (Великобританія)

Shares

Наука завжди була і залишається однією з рушійних сил розвитку суспільства, а радість пізнання є однією з найважливіших духовних потреб людства. Відтак Житомирська політехніка значну увагу приділяє удосконаленню практики наукової діяльності, плануванню та організації науково-дослідної роботи, а також підвищенню ефективності й практичної значимості усієї наукової роботи.

У важливості розвитку науки та науково-технічного прогресу цілком переконана професор кафедри права та правоохоронної діяльності факультету публічного управління та права Умезава Ханако. Нещодавно професор виступила з доповіддю «Reflections for the Application of the Capability Approach and Human Rights Paradigm for Sustainable Development» на щорічній Міжнародній конференції ACUNS-2020 (Academic Council on the United Nations), яка відбулася 25-27 червня 2020 року у Лондоні. У своїй доповіді Умезава Ханако зосередилася на особливостях політики сталого розвитку та парадигми прав людини. Враховуючи обставини, спричинені пандемією COVID-19, та чинні обмеження, конференція відбулася з використанням віртуальної платформи. Доповідь Ханако отримала багато позитивних відгуків, що, безперечно свідчить про вагомість проведеного наукового дослідження.

Житомирська політехніка щиро вдячна Умезава Ханако за сумлінне виконання обов’язків та здійснення вагомого внеску у забезпечення якості освітнього процесу, а також високо цінує наукові здобутки професора та бажає подальших наукових звершень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */