Стартап клуб Житомирської політехніки визнано найкращим в Україні

Shares

За результатами останнього семестру стартап клуб Державного університету «Житомирська політехніка» було визнано найкращим стартап клубом України серед 25 університетів країни!

В клубах відбуваються зустрічі з підприємцями, обговорення нових ідей та проектів, тематичні перегляди фільмів та відео-лекцій. Тут студенти можуть працювати над своїми стартапами. Місія клубу – розвиток підприємницької культури та мислення у студентів, стимулювання стартап руху серед молоді та зародження тренду на створення стартапів в університетах.

До цієї найвищої відзнаки клуб йшов 3 роки, підготував десятки стартапів, тренінгів, лекцій, воркшопів тощо… Ми пишаємося тим, що отримали таку відзнаку саме в цей найскладніший період для всього світу, проявивши свою адаптацію до подій, які відбуваються.

За період карантину стартап клуб підготував цикл лекцій «Ctrl+B: StartUp Semester», що переглянуло більше 1260 унікальних користувачів YouTube та Instagram https://www.youtube.com/channel/UC2ec5HgCtaokdH1OvQcrZzA.

Саме успішне проведення даного Стартап семестру та абсолютна підтримка та лояльність університету до діяльності структури стали головними чинниками для відзнаки нашого стартап клубу і університету.

Наш стартап клуб є окремим підрозділом Житомирської політехніки, який адмініструється студентами (які пройшли інкубаційну чи навчальну програму Yep), за підтримки керівництва університету. Це місце, де не просто з’являються ідеї, а місце – де вони стають реальністю.

Стартап клуб – єдиний академічний хаб для народження і реалізації стартапів в Житомирській області. Кожен студент Житомирської політехніки має можливість прийти зі своєю ідеєю і отримати абсолютно безкоштовні консультації та підтримку у розвитку і народженні нового стартапу, навіть у період карантину.

Оперативна команда Житомирської політехніки:

  • студенти групи  ПЛ-1: Осипенко Зоряна, Дар’я Маслова та Євгеній Бернацький.
  • координатор стартап клубу – Денис Любченко.

Саме ця команда привела наш університет до визнання стартап клубу НАЙКРАЩИМ В УКРАЇНІ!

Винагородою для команди стане участь в одній із найбільших стартап подій Європи восени від Yep (за сприятливих епідеміологічних умов). Вітаємо!

Нагадаємо, що за результатами минулого семестру, наш стартап клуб став найпродуктивнішим стартап клубом України!

Кращі для кращих, бо #ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */