Випуск Державного університету «Житомирська політехніка» 2020

Shares

Відео-подарунок для випускників  Житомирської політехніки 2020!

“Шановні наші випускники!

У 2016 році і у вас і у мене особисто розпочалась нова віха у житті.
Ви стали студентами, я  – ректором університету!
Саме ви протягом чотирьох років були свідками та активними учасниками розвитку нашого університету! Ви були активні у науці, творчості, спорті, студентському самоврядуванні, захисті Батьківщини і звичайно, в основній вашій роботі – навчанні!

Допитливі, наполегливі, непересічні, ерудовані, патріотично налаштовані, креативні та сучасні!
Все це про ВАС – випускники 2020 року!
Ви навчалися і зростали самі та постійно вдосконалювали своє університетське оточення й середовище!
Як на мене, Ви є тими людьми, які максимально скористалися усіма можливостями, що надає Житомирська політехніка своїм студентам!

Поруч з вами протягом усієї дороги навчання в університеті йшли ваші викладачі, куратори, кафедри та деканати. Коли було потрібно допомагали, коли – мотивували, коли – оберігали!
Подяка вам, шановні колеги за наших випускників!

Університет формує особистість, лідера суспільства, навчає вчитися та жити, бути вільним та свободолюбивим, мати свою думку та захищати свої погляди.
Висловлюю свою вдячність вашим батькам та родинам. Ви довірили нам ваших дітей – колектив Житомирської політехніки протягом їх навчання в університеті формував з них справжніх фахівців – майбутніх успішних професіоналів у своїх галузях.

Знання, зусилля, наполегливість – і ось результат: дипломи випускників Державного університету «Житомирська політехніка»!

Світ не стоїть на місці, все швидко змінюється, тому й бажаю вам всім, наші випускники – не зупинятися на досягнутому, продовжувати навчання, ставте нові цілі та досягайте їх.

У вас ще є можливість подовжити своє студентське життя – продовжити навчання в магістратурі та за Phd програмами.

Університетська родина і сумує і радіє одночасно вашому випускові! Але з гідно піднятими головами, ми відкриваємо вам дорогу в подальше професійне життя!

Стратегія університету «Розвиваємо лідерів. Створюємо інновації. Змінюємо світ на краще» по відношенню до вас, наші випускники реалізована!

Вітаю випускників Державного університету «Житомирська політехніка» 2020 з випуском!”

З повагою, ректор Державного університету
“Житомирська політехніка”
Віктор ЄВДОКИМОВ

#ЦеЖ_Політехніка

#Випуск2020

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */