Рейтинг ЗВО «Топ-200 Україна 2020» –  Державний університет «Житомирська політехніка» є лідером вищої освіти Житомирщини 

Shares

Центром міжнародних проєктів «Євроосвіта», в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence, опубліковано чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2020».

При складанні рейтингу 2020 року експерти брали до уваги сучасні тенденції розвитку університетів, узагальнені міжнародною спільнотою на основі лише відкритих даних, виставлених на відкритих веб-ресурсах незалежних національних та міжнародних організацій і установ. Дані або експертні оцінки самих університетів та органів управління ними укладачами рейтингу не використовувалися.

Державний університет «Житомирська політехніка» посів в рейтину «Топ-200 Україна 2020» 35 місце. Відзначимо, що університет покращив свої позиції в порівнянні з минулим роком на 41 сходинку.

35 місце серед закладів вищої освіти України у рейтингу ТОП-200  підтверджує лідируючі позиції Державного університету «Житомирська політехніка» серед закладів вищої освіти Житомирщини!

Відзначимо, що даний рейтинг ТОП-200 повною мірою відображає здобутки Житомирської політехніки у відповідному періоді за напрямами: академічна діяльність, науково-видавнича діяльність, оцінка науково-дослідницьких досягнень університетів через порівняння їх Інтернет-сайтів, міжнародна діяльність (участь в програмах Erasmus+ Європейського Союзу), цитованість наукових праць вчених університету (Google Scholar Citations), якість представлення та популярність ЗВО у Інтернет-просторі на основі незалежних вебометричних показників (UniRank), результати Всеукраїнських студентських олімпіад і конкурсів наукових робіт, навчально-наукова робота (стипендії Президента України та Кабінету Міністрів України для молодих вчених), винахідницька діяльність (кількість отриманих патентів вченими університету).

Детально з методикою побудови рейтингу можна ознайомитися на офіційному сайті Центру міжнародних проєктів «Євроосвіта».

Вітаємо колектив університету, співробітників та студентів з визнанням їх кропіткої щоденної праці для розвитку університету! Дякуємо ВАМ!

Нам є куди ще рухатися далі. Ми знову і знову ставимо нові завдання перед університетом, приймаємо нові виклики сучасності у вищій освіті, будуємо основу для подальших освітянських звершень!

#ЦеЖ_Політехніка

Інформація

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */