У Житомирській політехніці відбулась онлайн-нарада освітян області

Shares

2 квітня 2020 року Державний університет «Житомирська політехніка» гостинно відкрив свої двері для освітян Житомирської області як у реальному часі, так і віртуально.

В четвер, Житомирська обласна державна адміністрація, управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації, управління Державної служби якості освіти у Житомирській області, Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, на базі нашого університету провели спільну он-лайн нараду з керівниками місцевих органів управління освітою та директорами закладів фахової передвищої освіти.

В нараді взяли участь 240 учасників географічно з усієї Житомирської області.

Модератором наради виступила Ольга Липовецька, заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації.

Технічну сторону наради повною мірою забезпечували фахівці Житомирської політехніки за допомогою власного BigBlueButton-серверу університету.

Крім того, проректор з науково-педагогічної роботи Житомирської політехніки, Андрій Морозов у своїй доповіді окреслив особливості використання Internet ресурсів, платформ та сервісів для реалізації дистанційного навчання закладами освіти, наголосивши як на позитивних моментах, так і на їх недоліках.

Презентація_Морозов_Житомирська політехніка_02.04.20 (формат .pdf)

Презентація_Морозов_Житомирська політехніка_02.04.20 (формат .pptx)

Впевнені, що нарада пройшла з користю для всіх учасників!

До наступних зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */