Державний університет «Житомирська політехніка» приєднався до Всеукраїнської мережі з визнання іноземних освітніх кваліфікації UaReNet

Shares

Всеукраїнська мережа з визнання іноземних освітніх кваліфікацій UaReNet заснована Міністерством освіти і науки України та Національним інформаційним центром академічної мобільності ENIC Ukraine 18 лютого 2020 року.

2 березня 2020 року представники Житомирської політехніки взяли участь в установчій конференції всеукраїнської мережі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій UaReNet.

Почесними гостями заходу стали представники Єврокомісії, Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів та культури (EACEA), Європейського реєстру забезпечення якості освіти (EQAR), Європейської студентської ради (ESU), профільних Міністерств країн ЄПВО, хедлайнери міжнародної мережі національних інформаційних центрів академічної мобільності ENIC-NARIC, представники Національного офісу ERASMUS+.

Під час конференції обговорювалися питання формування та поширення культури прозорого та доброчесного визнання в Україні, посилення співпраці компетентних органів з визнання в Україні, налагодження обміну інформацією та досвідом, популяризація найкращих новітніх практик визнання іноземних кваліфікацій, дослідження та розв’язання проблемних питань у сфері визнання іноземних кваліфікацій.

Житомирська політехніка щиро вдячна Всеукраїнській мережі з визнання іноземних освітніх кваліфікації UaReNet за можливість співпраці у розбудові прозорої, виваженої і доброчесної процедури визнання іноземних освітніх кваліфікацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */