Політех-Твій час: підсумки гри у першому сезоні Елітного дивізіону ВЧМ Житомира з футзалу серед чоловіків 19/20

Shares

У неділю, 1го березня, відбувся 18 тур Елітного дивізіону Відкритого чемпіонату міста Житомира з футзалу серед чоловіків 2019/2020. Команда Політех-Твій час перемогла з рахунком 9:3 ФК Форца. Таким чином, на позитивній ноті завершивши виступи у Чемпіонаті міста.

Очікування ігор Елітного дивізіону ВЧМ Житомира з футзалу серед чоловіків 19/20 було довшим ніж швидкість з якою пролетіли два осінньо-зимові кола.

18 ігор: перемоги, нічия, поразки. Як підсумок – 16 залікових пунктів, 8ме підсумкове місце та прописка на наступний сезон знову у Елітному дивізіоні найсильніших команд міста Житомира з футзалу. Завдання мінімум, яке було поставлено перед командою однозначно виконано.

Найкращим бомбардиром команди з 16ма голами став Роман Сотник! Вітаємо Романе! На другому місті Віталій Данюк з 10ма голами, на третьому – Руслан Стукал з 8ма.

Склад Команди Політеху сезону 19/20 ВЧМ: Виговський Володимир, Гвоздь Андрій, Горбунов Ілля, Данюк Віталій, Косачев Антон, Максименко Дмитро, Нестерчук Артем, Никипорук Олексій, Панасюк Андрій, Приймак Володимир, Сотник Роман, Сохацький Артем, Стукал Руслан та Трохліб Роман. Тренерський процес забезпечували Андрій Сергійович Гвоздь та Сергій Петрович Гвоздь.

ДЯКУЄМО команді за гру, всім разом та кожному гравцю окремо! За небайдужість, за гру, незважаючи на травми та біль, за бажання виходити на матч та показувати результат!

З різних причин, склад команди змінювався протягом сезону ВЧМ: за станом здоров’я, за бажанням, проте ми неймовірно вдячні всім, хто брав участь у грі та на ентузіазмі захищав кольори команди Політеху. Дякуємо за любов до гри!

Протягом ВЧМ були як перемоги, так і поразки. На всіх іграх команду підтримували її вболівальники: коли кричалкою, коли танцями чи аплодисментами, а коли просто тим, що були поруч! Дякуємо ВАМ! Хлопці грають не лише для себе, але й для вболівальників. Дякуємо за те, що щонеділі були разом зі своєю Командою!

Звичайно, команда не може існувати без фінансової підтримки. Дякуємо справжнім вболівальникам своєї команди, ректорові Житомирської політехніки Віктору Євдокимову та керівнику компанії ФОП Терещук А.В.-Твій Час M.E.Doc Андрію Терещуку, очільниці Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірині Ковальчук та окремим випускникам Житомирської політехніки за посильну фінансову підтримку та допомогу!

До зустрічі у ФОК на наступних змаганнях!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */