Всеукраїнська ініціатива Cisco IoT Step by Step – 2020 з Житомирською політехнікою

Shares

Вже традиційно Центр підтримки академій та Центр підготовки інструкторів Cisco Державного університету «Житомирська політехніка» (Cisco ASC&ITC Zhytomyr Polytechnic State University) долучився до організації та проведення однієї з ініціатив Cisco, а саме Всеукраїнської ініціативи Cisco IoT Step by Step – 2020 (Інтернет Речей Крок За Кроком – 2020). Як член організаційного комітету університетський Центр забезпечує провадження ініціативи для шкіл, гімназій, ліцеїв, ПТНЗ, технікумів та коледжів Житомирської, Вінницької, Хмельницької та Донецької областей.

Ініціатива IoT Step by Step – 2020  проводиться як складова Всеукраїнського фестивалю STEM-весна – 2020 і має на меті  сприяння розвитку STEM-освіти в Україні, а саме популяризацію обізнаності та підвищення рівня компетентності вчителів та учнів з математики, фізики, електроніки, інформатики, програмування, комп’ютерних мереж, кібербезпеки. Також важливим завданням ініціативи є активація креативності учнів та формування підґрунтя для подальшої успішної ІТ-кар’єри.

Проходження ініціативи передбачає такі етапи:

1-й етап. Вивчення початкового курсу Мережної академії Cisco  “Вступ до Інтернету речей”.
2-й етап. Підготовка та акредитація вчителів для викладання поглибленого курсу Мережної академії Cisco “Основи IoT: Connecting Things”.
3-й етап. Вивчення учнями курсів Мережної академії Cisco на реальному обладнанні.
4-й етап. IoT хакатони в університетах-організаторах.

Для підпорядкованих областей онлайнове навчання першого етапу здійснюватиметься на базі Центру підтримки академій та Центр підготовки інструкторів Cisco Житомирської політехніки. Другий етап ініціативи окрім онлайнового вивчення поглибленого курсу, для акредитації вчителя передбачає проходження тренінгу на базі університету під керівництвом провідних університетських викладачів-інструкторів. Третій етап – це етап навчання учнів акредитованими вчителями і проведення сумісних майстер класів з університетськими викладачами. Четвертий етап – участь учнів у проблемних Хакатонах на базі лабораторій та обладнання Житомирської політехніки.

Кожен з вчителів та учнів може обрати власну траєкторію навчання, пройшовши один або кілька етапів.

Деталі щодо умов, етапів, результатів та призів ініціативи за посиланням:

www. http://cisco.netacad.zsea.edu.ua/iot-step-by-step/

Реєстрація на ініціативу за посиланням:

http://cs.co/IoT_StepByStep2020

FaceBook група з підтримки ініціативи:

https://www.facebook.com/groups/189936915573315/

З питань участі у ініціативі, підготовки інструкторів та відкриття академій Cisco у Ваших навчальних закладах звертайтеся до Центру підтримки академій та Центру підготовки інструкторів Cisco Державного університету «Житомирська політехніка» (Cisco ASC&ITC Zhytomyr Polytechnic State University

Контактна особа:

Єфіменко Андрій Анатолійович – завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Державного університету “Житомирська політехніка”, керівник Центру підтримки академій та Центру підготовки інструкторів академій Cisco Державного університету “Житомирська політехніка”

т. м.: +38(067)-388-76-17 (+Viber)
e-mail: yefimenko.andrii@gmail.com

https://www.facebook.com/andrii.yefimenko.10

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */