В Житомирській політехніці абітурієнти 2020 року випробували свої сили в складанні ЄВІ з іноземної мови

Shares

У суботу, 22 лютого 2020 року, в Житомирській політехніці відбувся семінар-тренінг, метою якого було допомогти абітурієнтам скласти  успішно Єдиний вступний іспит з іноземної мови під час основної вступної кампанії влітку.

В семінарі взяли участь понад 300 учасників з числа студентів-бакалаврів Житомирської політехніки, випускників попередніх років та студентів-бакалаврів різних закладів вищої освіти.

Семінар складався з двох частин: підготовчої та безпосереднього пробного іспиту.  Учасників познайомили з особливостями вступної кампанії 2020 року, основними змінами порівняно з попереднім роком та важливими датами. Так, цього року абітурієнти-магістри вперше будуть подавати заяви в електронному вигляді, тому абітурієнтам потрібно як зареєструватися на ЄВІ з іноземної мови в приймальній комісії, так і створити свої електронні кабінети для подачі заяв, ЄВІ з іноземної мови дійсне лише 2020 року тощо.

Перед учасниками семінару виступив представник Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, яка звернула увагу на особливості самого іспиту, його програму, основні характеристики, а також на конкретних прикладах пояснила по кожному завданню  основні лайфхаки, які можуть допомогти скласти ЄВІ з іноземної мови успішно.

Презентації доповідачів з семінару:

ВРЦОЯО_ЄВІ_2020-Про іспит

Денисюк_ Особливості_Вступної_кампанії_2020 _2202

Далі учасники семінару мали 1 годину для складання пробного іспиту . Результати ЄВІ з іноземної мови будуть опубліковані на сайті університету. Роботи всі були зашифровані, тому учасникам потрібно пам’ятати свої шифри.

Дякуємо представникам Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти за підтримку нашої ініціативи та проведення заходу в такому форматі!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */