Професор Кирилович В.А. – учасник засідання Президії федерації сучасного п’ятиборства України

Shares

28 листопада 2019 року в місті Києві під головуванням Президента федерації сучасного п’ятиборства України Паніна Ігоря Миколайовича відбулось засідання Президії федерації. Мета засідання – підведення підсумків спортивних досягнень українських п’тиборців за 2019 рік та планування заходів для здобуття олімпійських ліцензій українськими п’ятиборцями для участі в Олімпійських Іграх в Японії влітку 2020 року.

П’ятиборців Житомирщини представляв Голова Житомирської федерації сучасного п’ятиборства Кирилович Валерій Анатолійович, майстер спорту із сучасного п’ятиборства, доктор технічних наук, професор кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Державного університету “Житомирська політехніка”.

Зазначимо, що в липні 2020 року у нашому місті Житомирі заплановане проведення змагань Laser Run City Tour-2020, які щорічно проводяться під егідою Міжнародної федерації сучасного п’ятиборства UIMP.

Laser Run – це комбінований вид сучасного п’ятиборства (так званий комбайн), де атлетам-п’ятиборцям необхідно бігти та через певні дистанції стріляти з лазерного пістолета по мішенях.

Змагання в Житомирі будуть проводитись втретє поспіль. Значною мірою довіра проведення цих змагань місту Житомиру, як відзначалось на засіданні Президії, визначена відмінною організацією та масовістю їх проведення в попередні два роки.

Бажаємо українському п’ятибоству, а відтак і п’ятиборцям Житомирщини, подальших спортивних звитяг на міжнародних спортивних аренах та в олімпійсьму Токіо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */