Студенти-першокурсники групи РР-48 Житомирської політехніки стали учасниками інформаційної акції «Паритетні цінності»

Shares

28 листопада 2019 року студенти 1 курсу гірничо-екологічного факультету Житомирської політехніки групи РР-48 та їх куратор Остафійчук Неля Миколаївна відвідали Житомирську міську раду, де у холі відкрилась інтерактивна тематична фотозона інформаційної акції «Паритетні цінності» з нагоди початку «16 днів проти насильства».

Дана акція є частиною проекту «Житомирська міська ОТГ – територія рівних можливостей», що впроваджується ГО «Паритет» спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради в рамках конкурсу грантів Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд».

Організатори акції зазначають, що цінності, представлені на дереві фотозони, необхідно впроваджувати в особисте та професійне життя, адже вони дають можливість повноцінної самореалізації особистості, виключають будь-які прояви насильства та дискримінації.

За умовами акції, студенти сфотографувалися, розмістили фото з відповідним коментарем у соціальних мережах та за свою активність отримали сувенірну продукцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */