Підсумкові збори трудового колективу Житомирської політехніки – 2019

Shares

26 грудня 2019 року в Державному університеті «Житомирська політехніка» відбулися традиційні збори трудового колективу університету. В присутності викладачів, співробітників та студентів, ректор університету, професор Віктор Євдокимов презентував Звіт роботи у 2019 році. З електронною версією Звіту ректора можна ознайомитися на сайті університету.

Під час свого виступу ректор наголосив, що завдання, що ставилися перед колективом університету та студентами на початку 2019 року, в своїй більшості досягнуті, а здобутки за різними напрямами діяльності перевершили очікування.

Ректор відзначив найважливіші заходи, що відбувалися в стінах університету та в яких брали участь керівництво Житомирської політехніки, наші студенти та викладачі, здобутки молодих науковців у отриманні державного фінансування, розширенні освітньої діяльності як за спеціальностями, освітніми ступенями, так і за рівнем профільної середньої освіти, утриманні університетом лідерських позицій в Україні щодо виконання державного замовлення НАДС, нарощення контингенту іноземних студентів та утримання в цілому контингенту студентів університету на достатньому рівні, фінансову стійкість університету, зміцнення матеріально-технічної бази, ремонтні роботи по закінченню нового корпусу університету, успішність викладачів університету у здобутті наукових ступенів та вчених звань, активність органів студентського самоврядування, Профспілки студентів і Профспілки викладачів та співробітників університет, здобутки студентів у спорті та мистецьких конкурсах тощо.

Наступний рік буде знаковим в історії та житті Державного університету «Житомирська політехніка». Ректор оголосив викладачам та студентам, що у 2020 році університет відсвяткує своє 100-річчя від дня заснування. Відповідні зміни внесені в Статут університету. Новина була сприйнята присутніми з захопленням та інтересом. Так, дійсно – історія нашого університету починається з 1920 року. На подробиці, інформацію істориків та краєзнавців чекайте згодом.

Наприкінці свого звіту, Віктор Євдокимов окреслив основні завдання й виклики, що будуть очікувати на університет у 2020 році, проте з оптимізмом запевнив всіх присутніх про віру в стовідсоткову досяжність поставлених цілей, адже колектив та студенти університету вже не один рік доводять, що спільною працею все можливо реалізувати.

Звіт ректора Державного університету «Житомирська політехніка» був одноголосно підтриманий колективом.

Крім офіційного звіту на зборах, ректором університету були символічно відзначені факультети Житомирської політехніки в особі їх деканів за систематичну благодійну діяльність викладачів і студентів. Так, за ініціативи факультетів дитячі будинки, будинки-інтернати, дитячі розподільники, якими опікуються факультети, отримали новорічні та різдвяні привітання, подарунки, студентами були підготовлені цікаві вистави. Від серця до серця – такий наш девіз!

Також викладачам університету ректором були вручені дипломи кандидатів наук, докторів наук та атестат професора. Профспілка викладачів та співробітників нагородила колег, які святкували ювілеї у 2019 році.

З привітаннями та побажаннями добра, гарного настрою, миру в країні, злагоди в родинах перед студентами, викладачами та співробітниками університету виступив з чудовими колядками студентський вокальний ансамбль «Акорд» (художній керівник – Любов Голуб).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */