Сумуємо з приводу смерті Володимира Володимировича Сєрова

Shares

25 грудня 2019 року пішов з життя Сєров Володимир Володимирович, кандидат технічних наук, доцент, людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця.

Володимир Володимирович – інженер за освітою, з 1983 року пропрацював у нашому Університеті. З 1987 р. до 1998 р. був заступником декана механічного факультету. З 1998 р. до 2010 р. був деканом факультету інженерної механіки.

Сєров В.В. жив, радіючи світу, людям, що оточували його. Викладач з багаторічним стажем, працелюб за натурою, він ніколи не пасував перед труднощами, згуртовував колектив і націлював його на поступ уперед.

Він був тим керівником, який ніколи не скупився на добре слово, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене.

За роки своєї плідної діяльності Володимир Володимирович виховав не одне покоління, розв’язав тисячі життєвих задач і рівнянь, вчив розпізнавати добро і зло, радив бути співчутливим.

Смерть завжди трагічна і несподівана.

Світла пам’ять світлій Людині…

Прощання з Володимиром Володимировичем Сєровим відбудеться 27 грудня (п’ятниця), 9:00 за адресою м. Житомир, вул. Театральна, 5.

5 коментарів до “Сумуємо з приводу смерті Володимира Володимировича Сєрова”

  1. Класний був викладач. Завжди йшов на зустріч студентам. Поважаєш його і він тебе поважатиме. А коли зустрічав його на вулиці, можна було поговорити, як із своїм.
    Сумуватимемо за вами Володимир Володимировичу….

  2. Незмінно позитивна людина.
    Живий у повному сенсі цього слова, життерадісний, гуморний і життєво мудрий.
    До зустрічі десь там. Якось побачимось, вірю.
    А він – посміхається крізь вуса. Як завжди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */