Центром підготовки інструкторів академій Cisco Житомирської політехніки отримано статус Центру підтримки академій і відкрито першу академію

Shares

Чергова приємна новина від програми академій Cisco – 10 жовтня 2019 року на базі Академії та Центру підготовки інструкторів Житомирської політехніки відкрито Центр підтримки академій Cisco (ASC Cisco, Academy Support Center Cisco). Відкриттю Центру передувала потужна робота інструкторів нашого університету по опануванню та впровадженню у освітній процес сучасних навчальних курсів з мережних технологій, операційних систем, кібербезпеки. За минулий навчальний рік фахове навчання в академії Житомирської політехніки пройшли більше ніж 600 студентів та слухачів.

Статус Центру надає можливість відкривати нові академії у закладах освіти різного рівня (від школи до університету), надавати методичну, консультаційну та технічну підтримку існуючим академіям, проводити підвищення кваліфікації наявних інструкторів, готувати нових інструкторів з нових загальноосвітніх та професійних курсів.

Першою академією, яку відкрив і почав підтримувати наш Центр, і це було очікувано, стала академія Житомирського міського ліцею при Житомирській політехніці, керівником та інструктором академії ліцею є вчитель інформатики Юлія Миколаївна Зелінська, інструктором академії – вчитель інформатики Сергій Дмитрович Петренко. Відтепер всі учні ліцею отримали можливість неперервного онлайнового доступу до новітніх навчальних матеріалів курсів програми академії з програмування (мовами C/C++ та Python), будови та експлуатації компʼютерів, операційних систем Linux, компʼютерних мереж, кібербезпеки, Інтернету речей тощо. Проходження таких курсів забезпечує набагато кращу підготовку учнів з інформаційно-комунікаційних технологій та дає змогу їм вільно користуватися сучасними технічними та програмними засобами.

Колектив інструкторів Центру відкритий до співпраці. Запрошуємо всі зацікавлені заклади освіти.

 

Контактна особа:

Керівник Академії, Центру підготовки інструкторів та підтримки академій Cisco Державного університету «Житомирська політехніка»

Єфіменко Андрій Анатолійович

e-mail: yefimenko.andrii@gmail.com

тел.: 067-388-76-17

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */