Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» запрошує!

Шановні колеги, шановні студенти!

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. № 1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» Державний університет «Житомирська політехніка» призначено базовим закладом вищої освіти з проведення II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво» (далі – Конкурс). Студентські наукові роботи, що подаються на Конкурс, повинні відповідати вимогам «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 р. за №605, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15.05.2017 р. за №620/30488. При порушенні цих вимог наукові роботи за рішенням галузевої конкурсної комісії знімаються з розгляду.

Просимо до 15 лютого 2020 року (термін відправки робіт встановлюється за поштовим штемпелем) надіслати студентські наукові роботи переможців І туру Конкурсу, що проводився у Вашому ЗВО (кількістю не більше 3-х), за адресою: 10005, м. Житомир, вул. Чуднівська, 103, Державний університет «Житомирська політехніка», галузевій конкурсній комісії зі спеціалізації «Підприємництво». Про надсилання роботи на Конкурс просимо додатково повідомити та до зброшурованої роботи надати її електронну версію (у форматі .doc або .docx) за адресою: ke_zstu_konkurs@ukr.net.

За результатами рішення галузевої конкурсної комісії авторам відібраних наукових робіт будуть надіслані запрошення (у тому числі на їх електронну пошту) для участі у підсумковій науково-практичній конференції для наукової доповіді та захисту роботи.

Відповідно п.10 «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей» інформацію про дату проведення підсумкової науково-практичної конференції, списки запрошених для участі у конференції та їх наукові роботи, рецензії на всі наукові роботи, подані на Конкурс, а також рейтинговий список буде висвітлено на веб-сайті Державного університету «Житомирська політехніка»: ztu.edu.ua. Учасників підсумкової науково-практичної конференції, відповідно до запрошень Оргкомітет Конкурсу забезпечує бронюванням місць у готелі (гуртожитку) тільки за умов попереднього інформування про час і термін прибуття. Витрати на відрядження учасників здійснюються за рахунок закладів вищої освіти, в яких вони навчаються.

Контактні телефони:

Валінкевич Наталія Василівна – доктор економічних наук, професор – заступник голови галузевої конкурсної комісії, т. (067) 812-32-34;

Виговський Володимир Георгійович  – кандидат економічних наук – секретар галузевої конкурсної комісії, т. (063) 852-39-63.

 

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»!

З повагою, Оргкомітет конкурсу

3 коментарі до “Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво»”

  1. Доброго дня! Можна дізнатися інформацію про те, коли буде оприлюднено рейтингові списки учасників конкурсу?
    Дякую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */