Участь команди “Житомирська політехніка” у Корпоративному чемпіонаті з веслування на човнах «Дракон» – «Поліський дракон»

Shares

31 серпня, в останній день літа-2019, команда «Житомирська політехніка» вперше взяла участь у Корпоративному чемпіонаті з веслування на човнах «Дракон» – «Поліський дракон».

Команда посіла підсумкове 7 місце серед 15 команд-учасниць. Екватор підсумкової таблиці для команди-дебютанта  за результатами змагань, то однозначно виклик для участі у наступних змаганнях.

Дякуємо всім, з допомогою кого, ці змагання стали для нашої команди – реальністю. Зокрема, профкому студентів Житомирської політехніки на чолі з Сергієм Сичем, які зібрали команду.

Дякуємо всім студентам, викладачам та нашим випускникам, які стали за такий короткий період часу – командою «Житомирська політехніка» з веслування на човнах «Дракон». Дякуємо за небайдужість, бажання перемагати, фізичну витримку, надійність та справжність. Дякуємо, що допомагаєте реалізувати мрії!

Дякуємо нашому ректору Віктору Валерійовичу Євдокимову за підтримку студентських ініціатив та фінансову допомогу.

Дякуємо організаторам змагань, Президенту Житомирської обласної федерації з драгонботу Дмитру Морозову, за популяризацію даного виду спорту на Житомирщині!

Солодкий смак перемоги завжди манить та наближається лише тими, хто прикладає максимум зусиль для цього!

Ми прагнемо долучити нових учасників у нашу команду, запрошуємо Всіх бажаючих долучатися до тренувань разом з командою «Житомирська політехніка».

За інформацією звертайтеся у Профком студентів Житомирської політехніки або до Сергія Сича.

Далі буде…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */