Державний університет “Житомирська політехніка” урочисто відкрив свої двері для студентів-першокурсників

Shares

В суботу, 31 серпня 2019 року, в Державному університеті «Житомирська політехніка» відбулись урочистості з нагоди Посвяти у студенти першокурсників університету 2019 року вступу.

На урочистостях були присутні понад 800 бакалаврів 1 курсу разом з батьками та друзями, керівництво, професорсько-викладацьким склад та співробітники університету, гості Житомирської політехніки. В цілому, до університету цього року було зараховано близько 2000 студентів різних освітніх ступенів.

З вітальним словом, на майданчику біля університету, до першокурсників звернувся ректор Державного університету «Житомирська політехніка», доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, голова ради ректорів закладів вищої освіти Житомирської області Віктор Валерійович Євдокимов. Впродовж свята виступали декани факультетів, студентський ректор Житомирської політехніки Дмитро Безпалько.

Цього року в університеті була започаткована традиція Присяги першокурсника. Студенти проголосили присягу українською та англійською мовами.

Для першокурсників свої пісні дарували солісти студентського вокального ансамблю «Акорд». Студентам, які мають найвищі конкурсні бали вступу в університет, студентам-іноземцям залікові книжки та студентські квитки були вручені ректором університету.

По закінченню урочистої частини на майданчику університету студенти-першокурсники розійшлися по аудиторіям Житомирської політехніки для того, щоб продовжити знайомство зі своїми факультетами, кураторами та менторами.

Вітаємо наших першокурсників з початком студентського життя! Успіхів та легкої дороги Вам у ньому! Максимум зусиль – максимум результатів!  Лише разом ми можемо розбудовувати наш Державний університет «Житомирська політехніка».

Нагадуємо, що початок занять – 2 вересня 2019 року.

Розклад занять за посиланням: https://rozklad.ztu.edu.ua.

До зустрічі!

p.s. Ми пропонуємо Вам інтерактив: відкривайте перші два фото та знаходьте себе)

ФОТО

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */