Урочистості з нагоди складання Військової присяги студентами

Shares

30 липня 2019 року у Житомирському військовому інституті імені С.П. Корольова відбулось урочисте складання Військової присяги на вірність українському народові студентами закладів вищої освіти м. Житомира, які пройшли повний курс військової підготовки за програмою офіцерів запасу.

Студенти урочисто присягли вірно й самовіддано служити Українському народові, сумлінно й чесно виконувати військовий обов’язок.

У вітальному слові т.в.о. начальника військового інституту Андрій Хабчук підкреслив, що студенти складають Військову присягу в епохальні часи, коли Україна бореться за свою незалежність та територіальну цілісність. Він закликав бути завжди вірними словам Військової присяги, пам’ятати сьогоднішній день як особливий день непорушної клятви Патріота України.

Привітала студентів зі знаковою подією у їх житті й проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Житомирської політехніки Олена Денисюк.

Урочистості завершилися святковим концертом та виступом військового оркестру інституту.

Відзначимо, що у 2019 році Військову присягу на вірність українському народові склали 37 студентів Житомирської політехніки. Висловлюємо нашим студентам щирі вітання, побажання добра та мирного неба!

Один коментар до “Урочистості з нагоди складання Військової присяги студентами”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */