Житомирська політехніка – лідер конкурсу з виконання державного замовлення НАДС

Shares

1250 місць державного замовлення на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. Саме з такими результатами Державний університет «Житомирська політехніка» пройшов конкурс, що проводився Національним агентством України з питань державної служби.

Житомирська політехніка стала лідером за усіма напрямами підвищення кваліфікації державних службовців, зокрема отримала:

  • 300 місць державного замовлення за професійною (сертифікованою) програмою з питань запобігання корупції;
  • 350 – за професійною (сертифікованою) програмою з питань управління фінансами;
  • 300 – короткостроковими програмами з питань запобігання корупції;
  • 300 – короткостроковими програмами з питань управління фінансами.

Формування державного замовлення відбувалося на конкурсній основі. Брати участь у конкурсі могли заклади вищої освіти, які мають ліцензії на підготовку магістрів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» та підвищення кваліфікації державних службовців.

За результатами конкурсу комісії вивчала подану ЗВО справу, що містить інформацію про матеріально-технічну базу, результати наукової та освітньої діяльності закладу, склад науково-педагогічних працівників, міжнародні зв’язки.

Відповідно до представленої справи здійснювалася бальна оцінка, за результатами якої Житомирська політехніка зайняла перше місце.

Нагадаємо, що Житомирська політехніка єдиний державний заклад вищої освіти в Житомирській області, який має ліцензію на підвищення кваліфікації державних службовці за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», а також здійснює підготовку за усіма освітніми та освітньо-науковими рівнями вищої освіти за вказаною спеціальністю (бакалавратура, магістратура, аспірантура (доктор філософії), докторантура). Крім того, Житомирська політехніка єдиний ЗВО регіону, що другий рік поспіль отримує державне замовлення на навчання державних службовців за освітнім ступенем “магістр” з публічного управління та адміністрування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */