Студентка ФЕМ Волосатова Марія здобула перемогу у фаховій олімпіаді з економіки підприємства

Shares

Всеукраїнська олімпіада зі спеціальності – це один з кращих способів протестувати свої можливості, позмагатися з кращими представниками інших закладів вищої освіти. Таким чином, участь студентів у Всеукраїнській олімпіаді є індикатором якості підготовки та рівня навчання у закладі вищої освіти.

17-19 квітня 2019 р. на базі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економіка підприємства (за видами економічної діяльності)». Під час участі в олімпіаді, студенти кафедри економіки та підприємництва ЖДТУ в черговий раз продемонстрували високу якість підготовки. Представниками ЖДТУ у олімпіаді були Волосатова Марія (гр. ПВМ-3) та Корніюк Надія (гр. ЕПМ-16). За результатами виконання теоретичних та практичних завдань Марія здобула ІІ місце, а Надія посіла 9 місце у загальному рейтингу учасників.

Пишаємося нашими студентками та бажаємо їм реалізації усіх поставлених цілей та завдань, а також подальшого зростання в усіх сферах життя!

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */